NETFOCUS - Ασφάλεια Δικτύου
 • 1slider.png
 • 2slider.png
 • 3slide1.png

Ασφάλεια Δικτύου Εταιρειών

Τι είναι η ασφάλεια δικτύου;

Κατά πάσα πιθανότητα, όταν φεύγετε από το γραφείο σας στο τέλος της μέρας, ενεργοποιείτε το συναγερμό και κλειδώνετε την πόρτα για να προστατέψετε το γραφείο και τον εξοπλισμό σας. Επίσης, διαθέτετε μάλλον χρηματοκιβώτιο ή κάποιο συρτάρι με κλειδαριά για τη φύλαξη απόρρητων επιχειρηματικών εγγράφων.

Το δίκτυο υπολογιστών σας απαιτεί την ίδια προστασία.

 

Οι τεχνολογίες ασφαλείας δικτύου προστατεύουν το δίκτυό σας από κλοπή και κατάχρηση απόρρητων επιχειρηματικών πληροφοριών, καθώς και από κακόβουλες επιθέσεις από ιούς του Internet και ιούς τύπου worm. Χωρίς εγκατεστημένη ασφάλεια δικτύου, η εταιρεία σας διατρέχει κίνδυνο παρείσφρησης από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες, διακοπής λειτουργίας του δικτύου, διακοπής υπηρεσιών, μη συμμόρφωσης με κανονισμούς, ακόμα και νομικής δίωξης.

 

Πώς λειτουργεί η ασφάλεια

Η ασφάλεια δικτύου δεν βασίζεται σε μία μέθοδο, αλλά χρησιμοποιεί ένα σύνολο φραγμών που υπερασπίζονται την επιχείρησή σας με διάφορους τρόπους. Ακόμα και αν μια λύση αποτύχει, οι υπόλοιπες εξακολουθούν να είναι ενεργές, προφυλάσσοντας την εταιρεία και τα δεδομένα σας από διάφορες επιθέσεις μέσω δικτύου.

Τα διάφορα επίπεδα ασφαλείας στο δίκτυό σας υποδεικνύουν ότι οι πολύτιμες πληροφορίες, στις οποίες βασίζεστε για τις επιχειρηματικές συναλλαγές σας, είναι διαθέσιμες σε εσάς και παραμένουν προστατευμένες από απειλές. Συγκεκριμένα, η ασφάλεια δικτύου:

 • Προστατεύει από εσωτερικές και εξωτερικές επιθέσεις μέσω δικτύου. Οι απειλές μπορεί να προέρχονται τόσο μέσα όσο και έξω από τους χώρους της επιχείρησής σας. Ένα αποτελεσματικό σύστημα ασφαλείας παρακολουθεί όλη τη δραστηριότητα δικτύου, επισημαίνει την ασυνήθιστη συμπεριφορά και ενεργεί κατάλληλα.
 • Διασφαλίζει το ιδιωτικό απόρρητο όλων των επικοινωνιών. Οι εργαζόμενοι μπορούν να συνδέονται στο δίκτυο από το σπίτι τους ή ενώ βρίσκονται καθ' οδόν με τη βεβαιότητα ότι οι επικοινωνίες τους παραμένουν απόρρητες και προστατεύονται.
 • Ελέγχει την πρόσβαση στις πληροφορίες, προσδιορίζοντας με ακρίβεια την ταυτότητα των χρηστών και των συστημάτων τους. Οι επιχειρήσεις μπορούν να ορίζουν τους δικούς τους κανόνες σχετικά με την πρόσβαση στα δεδομένα. Η απόρριψη ή έγκριση μιας άδειας πρόσβασης μπορεί να γίνει βάσει της ταυτότητας των χρηστών, των επαγγελματικών αρμοδιοτήτων ή άλλων συγκεκριμένων κριτηρίων που καθορίζονται από την επιχείρηση.
 • Καθιστά την επιχείρησή σας πιο αξιόπιστη. Εφόσον οι τεχνολογίες ασφαλείας επιτρέπουν στο σύστημά σας να εμποδίζει γνωστές επιθέσεις και να προσαρμόζεται σε νέες απειλές, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι επιχειρησιακοί συνεργάτες σας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι οι πληροφορίες τους παραμένουν απόλυτα ασφαλείς.

 

Πώς οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες ασφαλείας

Η ασφάλεια δικτύου αποτελεί πλέον κύρια απαίτηση για τις επιχειρήσεις, ειδικά για εκείνες που βασίζονται στο Internet. Οι πελάτες, οι προμηθευτές και οι επιχειρηματικοί συνεργάτες σας πιθανώς θεωρούν δεδομένο ότι θα προστατέψετε τις πληροφορίες τους που χρησιμοποιούνται από κοινού με εσάς.

Ενώ η ασφάλεια δικτύου αποτελεί σχεδόν προϋπόθεση για τη λειτουργία μιας επιχείρησης, παράλληλα αποδίδει με πολλούς τρόπους. Εδώ παρουσιάζονται ορισμένα οφέλη που μπορεί να προσφέρει ένα ασφαλές δίκτυο:

 

Εμπιστοσύνη πελατών

 • Διασφάλιση ιδιωτικού απόρρητου
 • Ενθάρρυνση συνεργασίας

Ένα ισχυρό σύστημα ασφαλείας διαβεβαιώνει τους πελάτες ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες, όπως σε αριθμούς πιστωτικών καρτών ή εμπιστευτικές επιχειρηματικές λεπτομέρειες, και η κακόβουλη εκμετάλλευσή τους. Οι επιχειρησιακοί συνεργάτες σας θα αισθάνονται μεγαλύτερη σιγουριά κατά την κοινή χρήση δεδομένων, όπως π.χ. προβλέψεις πωλήσεων ή αρχικά σχέδια προϊόντων. Επιπλέον, οι ίδιες τεχνολογίες που αποτρέπουν τους εισβολείς μπορούν να επιτρέψουν στους συνεργάτες σας πρόσβαση υψηλής ασφαλείας σε πληροφορίες του δικτύου σας, εξυπηρετώντας την αποτελεσματικότερη συνεργασία.

 

Φορητότητα

 • Πρόσβαση υψηλής ασφαλείας καθ' οδόν
 • Ευνοεί την παραγωγικότητα εκτός των εγκαταστάσεων του γραφείου

Η ισχυρή ασφάλεια δικτύου επιτρέπει στους εργαζόμενους της εταιρείας σας να συνδέονται με ασφάλεια στο δίκτυο, ενώ βρίσκονται καθ' οδόν ή από το σπίτι τους χωρίς το φόβο προσβολής από ιούς ή τον κίνδυνο άλλων απειλών. Η άνετη πρόσβαση υψηλής ασφαλείας στο δίκτυο σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν πληροφορίες κρίσιμης σημασίας όποτε τις χρειάζονται, με αποτέλεσμα να είναι παραγωγικότεροι ακόμα και όταν δεν βρίσκονται στο γραφείο τους.

 

Βελτιωμένη παραγωγικότητα

 • Λιγότερο χρονοβόρα διαχείριση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας
 • Επαγγελματική δεοντολογία υψηλού επιπέδου και βελτιωμένη συνεργασία

Ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα ασφάλειας δικτύου μπορεί να δώσει ώθηση στην παραγωγικότητα της επιχείρησής σας. Οι εργαζόμενοι δαπανούν λιγότερο χρόνο σε μη παραγωγικές εργασίες, όπως η σχολαστική διαλογή μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή η αντιμετώπιση ιών. Το δίκτυο και η σύνδεσή σας στο Internet παραμένουν ασφαλή, εξασφαλίζοντας για εσάς και τους εργαζόμενούς σας τακτική πρόσβαση στο Internet και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

 

Μειωμένο κόστος

 • Δυνατότητα αποφυγής των διακοπών υπηρεσίας
 • Ασφαλής ανάπτυξη σύνθετων υπηρεσιών

Η διακοπή λειτουργίας δικτύου είναι επιζήμια για κάθε τύπο επιχείρησης. Διασφαλίζοντας ότι το δίκτυο και η σύνδεσή σας στο Internet λειτουργούν κανονικά και με ασφάλεια, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι πελάτες σας μπορούν να σας βρίσκουν όποτε σας χρειάζονται. Η αποτελεσματική ασφάλεια επιτρέπει την προσθήκη νέων υπηρεσιών και εφαρμογών στην επιχείρησή σας χωρίς να χρειάζεται να διακοπεί η απόδοση του δικτύου σας. Η προληπτική προσέγγιση όσον αφορά την προστασία των δεδομένων σας, εξασφαλίζει τη λειτουργία της επιχείρησής σας όπως απαιτείται.

Καθώς η εταιρεία σας αναπτύσσεται, οι ανάγκες δικτύωσης μεταβάλλονται. Με την εγκατάσταση ενός ισχυρού δικτύου υψηλής ασφαλείας σήμερα, θα μπορείτε να προσθέσετε σύνθετες δυνατότητες, όπως ασφαλή ασύρματη δικτύωση, λειτουργίες φωνής και τηλεδιάσκεψης.

Επικοινωνήστε μαζί μας να μελετήσουμε μαζί την λύση που ταιριάζει στην προστασία της υποδομής σας.

Επικοινωνία

NETFOCUS
Μουσών 4, 15341
Αγ. Παρασκευή, Αθήνα

Τηλέφωνο:
2106084071
6 γραμμές

Fax:
2106019426

E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.