NETFOCUS - Εφαρμογές Softone
 • 1slider.png
 • 2slider.png
 • 3slide1.png

Softone

 

Πληρότητα

Το Soft1 είναι το μόνο ελληνικό πληροφοριακό σύστημα που ενοποιεί σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργίες E.R.P., Μισθοδοσίας, Διαχείρισης Προσωπικού, C.R.M., Επιχειρηματικών Διαδικασιών και Διασφάλισης Ποιότητας.

Απλότητα & Ευχρηστία

Οι εφαρμογές Soft1, χάρη στην εµπνευσµένη σχεδίασή τους, δηµιουργούν ένα περιβάλλον εργασίας µε αφοπλιστική απλότητα. Oι χειρισµοί είναι ήδη γνωστοί στους χρήστες και είναι κοινοί στις διάφορες εργασίες.

Ταχύτητα

Με ξεκάθαρη λογική στα παράθυρα, τις εργασίες και τους χειρισµούς, ο τρόπος διεκπεραίωσης των λειτουργιών γίνεται αυτονόητος και οδηγεί σε γρήγορη ολοκλήρωση, χωρίς επαναλήψεις, σύγχυση και απορίες.

Πληροφόρηση

Η έγκαιρη πληροφόρηση, η αξιοπιστία και η εµπιστοσύνη που επιτυγχάνεται µε τις εφαρµογές της SoftOne απαλλάσσουν τους χειριστές από το άγχος της διεκπεραίωσης και παροτρύνουν στην εφαρµογή της πολιτικής της επιχείρησης και στην πιο αποδοτική αξιοποίηση του χρόνου τους.


Η SoftOne προτείνει τους παρακάτω έτοιμους συνδυασμούς ενοτήτων για την εμπορική διαχείριση επιχειρήσεων ανεξαρτήτως αντικειμένου δραστηριότητας.

Soft1 100 για μικρές και νέες επιχειρήσεις, Soft1 300 για μεσαίες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσειςSoft1 Ενδεικτικές γενικές δυνατότητες & χαρακτηριστικά

Παρουσιάζει καινοτομίες παντού: από τη σχεδίαση και την υποστήριξη, μέχρι τους τίτλους ενοτήτων και το interface και από την ταχύτητα λειτουργίας του μέχρι την αξιοποίηση του Internet.

Λειτουργεί σαν ολοκληρωμένο ready-to-run πληροφοριακό σύστημα, επιταχύνοντας σημαντικά την έναρξη λειτουργίας.

Λειτουργεί σαν ανοικτή business πλατφόρμα. Επιδέχεται τροποποιήσεις [customizations] και μεταμορφώνεται σε μια «αποκλειστική» λύση.

Προσφέρει έναν πλήρη κατάλογο επιλέξιμων ενοτήτων και η εξελιγμένη σχεδίαση του κάνει όλες αυτές τις ενότητες να μπορούν να λειτουργούν σε οποιοδήποτε συνδυασμό ή/και αυτοτελώς.

Προσφέρει τεράστια δυνατότητα παραμετροποιήσεων, ενώ οι αναγκαίες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει (παραστατικά, οργανωτικοί πίνακες, κλπ.) είναι απλούστερες ενός μικρού DOS προγράμματος λιανικής.

Ενσωματώνει ένα υπερμοντέλο πρότυπης παραμετροποίησης αλλά ταυτόχρονα μπορεί να μεταφέρει άμεσα, με χρήση έτοιμων εργαλείων, αυτούσια τα δεδομένα από τα συνηθέστερα παλαιά εμπορολογιστικά προγράμματα (με την παραμετροποίησή τους) ακόμα και στο μέσον της οικονομικής χρήσης.

Ο χρόνος εκπαίδευσης χειρισμού και πλοήγησης δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά της ώρας, αλλά ο χειριστής παράγει 250% περισσότερη εργασία σε ίσο χρόνο ή ίση εργασία σε 60%μικρότερο χρόνο, σε σχέση με οποιοδήποτε ανταγωνιστικό σύστημα.

Ρύθμιση πληκτρολογίου, διαμόρφωση μενού, οθονών και ευρετηρίων στις απαιτήσεις του χειριστή, βοηθητικά right click μενού εργασιών, χρονοπρογραμματισμός, χρήση προτύπων, hyperlinks, Favorites, μεταβολές επί ευρετηρίων, προ-ρυθμισμένοι αυτόματοι μετασχηματισμοί, αυτόματη συμπλήρωση στοιχείων από προηγούμενη εγγραφή, copy - paste από Excel, χρήση calculator & spreadsheets σε όλα τα πεδία, χρήση buffers και αντιγραφή από buffer, κλπ.

Μπορεί να λειτουργήσει με Oracle ή SQL Server ή 10g XE ή SQL 2005 Express (και με όλες ταυτόχρονα!). Είναι ανεξάρτητο από τη σχεσιακή βάση δεδομένων. Εκμεταλλεύεται άριστα τις δυνατότητες των βάσεων Oracle, SQL Server, 10g XEκαι SQL 2005 Express, εξασφαλίζοντας ταχύτατη επικοινωνία.

Η διαδικασία εγκατάστασης ή αναβάθμισης του συστήματος επιτυγχάνεται με ένα απλό paste από memory stick ή ένα LiveUpdate από το Internet.

Η τεχνολογία και οι διαδικασίες data security εφαρμόζονται από τον κορυφαίο πολυεθνικό όμιλο υπηρεσιών ασφαλείας στην Ευρώπη αλλά με την κατάλληλη εξουσιοδότηση μπορεί να παρασχεθεί διαβαθμισμένη πρόσβαση από οποιοδήποτε μέρος της γης μέσω Internet.

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά από Έλληνες επιστήμονες αλλά είναι εγκατεστημένο σε όλη την Ανατολική Ευρώπη και Μεσόγειο (multilingual & localized).

Από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του καταργεί πλήθος «δορυφορικών» και «περιφερειακών» εφαρμογών, που λειτουργούσαν με τα παλιά συστήματα. Ταυτόχρονα, προσφέρει απρόσκοπτη διαδραστικότητα με εφαρμογές τρίτων - ιδιαίτερα με Microsoft Applications (Word, Excel, Outlook και Project) αλλά και με Reporting/OLAP/Business Intelligence Tools.


 


Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
 1. Παρακαλούμε συμπληρώστε στα παρακάτω πεδία τα στοιχεία σας
  και κάποιος απο την εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
 2. Ονοματεπώνυμο*
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
 3. E-mail*
  Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά το email σας
 4. Τηλέφωνο*
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνό σας.
 5. Σχόλια*
  Παρακαλούμε συμπληρώστε τον λόγο της επικοινωνίας σας.
 6. Captcha*
  Captcha   RefreshΠαρακαλούμε συμπληρώστε σωστά τα γράμματα της εικόνας.
 7.   

 

 

 

Τα σήματα και υλικό της Softone που εμφανίζονται στο site αυτό έχουν σκοπό την μεταπώληση. Είναι νομικά κατοχυρωμένα και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Soft One Technologies A.E

Επικοινωνία

NETFOCUS
Μουσών 4, 15341
Αγ. Παρασκευή, Αθήνα

Τηλέφωνο:
2106084071
6 γραμμές

Fax:
2106019426

E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.