NETFOCUS - Τεχνική Υποστήριξη Εταιρειών
 • 1slider.png
 • 2slider.png
 • 3slide1.png

Τεχνική Υποστήριξη Εταιρειών

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι servers καθώς και όλα τα περιφερειακά που περιλαμβάνει ένα δίκτυο αποτελούν απαραίτητο εργαλείο λειτουργίας των επιχειρήσεων. Τα προβλήματα όμως που παρουσιάζονται είναι αρκετά και μπορούν να παλινδρομήσουν την ροή της εργασίας για αρκετά μεγάλο διάστημα μέχρι να βρεθεί λύση.
Η εταιρεία μας προσφέρει Συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης για κάθε είδους επιχείρηση τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Το συμβόλαιο υποστήριξης αυτού του είδους προορίζεται για εταιρείες που επιθυμούν να πληρώνουν αυτό ακριβώς που παίρνουν και θέλουν να εκμεταλλευτούν τις σημαντικές εκπτώσεις που λαμβάνονται με προεξόφληση του συμβολαίου.

Η ποικιλομορφία των συστημάτων μιας υποδομής είναι τέτοια ώστε συχνά ο εντοπισμός ενός προβλήματος δεν είναι όρατός απο έναν απλό χειριστή ή τεχνικό. Εάν ένα δίκτυο ξεκινήσει να υπολειτουργεί τότε ειναι ευνόητο οτι πολλοί λόγοι ευθύνονται για αυτό. Αν πχ καθυστερεί η σύνδεσή σας στο Internet ειναι σίγουρο οτι ο Internet Provider (ISP) θα ελέγξει μόνο την μια άκρη του προβλήματος και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει για πρόβλημα που υπάρχουν στο εσωτερικό του δικτύου σας. Η Netfocus έχει την τεχνογνωσία και με πιστοποιημένους τεχνικούς θα διαγνώσουν τυχόν προβλήματα της μηχανογράφησή σας και θα υποστήριξουν το πρόβλημα. 
Αν θέλετε να προσθέσετε νέους υπολογιστές ή χρήστες στο δίκτυό σας και έχετε την ανάγκη να τους εντάξετε στο domain ή στο Active Directory, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. 
Σε περίπτωση που έχετε προβλήματα ή θέλετε να ρυθμίσετε μια δικτυακή συσκευή, όπως ένα managed switch, ένα router ή ένα firewall, ή ακόμα και ένα Microsoft ISA Server, μπορούμε να σας βοηθήσουμε ώστε να αποκατασταθεί η λειτουργία τους και να εφαρμόσουμε τις απαιτούμενες πολιτικές.

 

Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης

Η Netfocus έρχεται σε επαφή μαζί σας προκειμένου να κατανοήσει τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της υποδομής σας. Μελετώντας λοιπόν τις ανάγκες σας, θα σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση τεχνικής υποστήριξης για την εταιρεία σας. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από τη Microsoft και Cisco και έχουν την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να δώσουν λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει με τους servers, τους υπολογιστές, το δίκτυο, τη σύνδεση στο Internet, το backup, την απομακρυσμένη πρόσβαση στα συστήματά σας κλπ.


Δείτε παρακάτω τρόπους που χρησιμοποιούμε για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας:
  • Δια τηλεφώνου: Είναι o ταχύτερος τρόπος αναφοράς και επίλυσης μικρών προβλημάτων. Η επαφή με τους τεχνικούς μας είναι προσωπική, έτσι δεν χρειάζεται να εξηγείτε κάθε φορά από την αρχή το θέμα σας.
  • Απομακρυσμένη υποστήριξη (remote support): Ο μεγαλύτερος αριθμός προβλημάτων αντιμετωπίζεται μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης, χωρίς κόστος και χάσιμο χρόνου σε μετακινήσεις.
  • Υποστήριξη στην έδρα σας: Η μετάβαση στην έδρα σας απαιτείται όταν προκύπτουν προβλήματα που απαιτούν την παρουσία τεχνικού, όπως προβλήματα hardware ή καλωδιώσεων. Θεωρούμε ότι είναι σκόπιμη η παρουσία τεχνικού τουλάχιστον μια φορά το μήνα για θέματα Η/Υ ή server, σας δίνονται οδηγίες και προτάσεις για καλύτερη εκμετάλευση των δυνατοτήτων της υποδομής σας και για τους σκοπούς που απαιτούν οι ανάγκες σας.

Κάθε νέα σύμβαση τεχνικής υποστήριξης ξεκινά με έλεγχο και καταγραφή των συστημάτων της εταιρείας, του λογισμικού, του δικτυακού εξοπλισμού. Εφόσον υπάρχουν σφάλματα στις εγκαταστάσεις ή σοβαρές παραλείψεις προτείνονται λύσεις και εξετάζονται περιθώρια βελτίωσης με τον οικονομικότερο τρόπο.
Προτείνουμε τις απαιτούμενες ώρες υποστήριξης με βάση την υποδομή της εταιρίας και τον αριθμό των χρηστών και αναγκών.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε περιλαμβάνουν:
 

  • Υποστήριξη servers: Windows Server, Windows Small Business Server, SharePoint Server & Windows SharePoint Services, Exchange Server, SQL Server, ISA Server, Office Communications Server, Server and applications Virtualization
  • Υποστήριξη δικτυακών συσκευών (routers, switches, firewalls) και πρόσβασης στο Internet 
  • Εγκαταστάσεις λογισμικού 
  • Αναβαθμίσεις υπολογιστών και εγκαταστάσεις περιφερειακών συσκευών 
  • Διαχείριση εκτυπωτών / scanners κλπ 
  • Antivirus checks / configurations 
  • Υποστήριξη και εκπαίδευση χρηστών 
  • Διαδικασίες αυτόματης ενημέρωσης λογισμικού

 

Γιατί να εμπιστευτείτε την Netfocus για την υποστήριξη της υποδόμής σας?

Κερδίστε χρήματα. Το κόστος των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης της Netfocus σας εξοικονομεί χαμένες ώρες που θα διέθεταν οι εργαζόμενοί σας προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν προβλήματα των Η/Υ και του δικτύου σας χάνοντας πολύτιμο χρόνο απο την εργασια τους.
Προστατέψτε το κύρος της εταιρείας σας. Όταν το δίκτυό σας αντιμετωπίζει προβληματα και εμποδίζονται οι εργασίες σας, (πχ δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με email), εκτός από το κόστος των χαμένων εργατοωρών, υπάρχει και ο αρνητικός αντίκτυπος απέναντι στους πελάτες και τους συνεργάτες της εταιρείας σας. Με την καθημερινή παρακολούθηση της υποδομής σας μέσω του προληπτικού ελέγχου κάθε εβδομάδα ή κάθε μήνα (ανάλογα με το πακέτο υποστήριξή σας) θα σας φροντίζουμε ώστε οι περιπτώσεις βλαβών και προβλημάτων να προλαμβάνονται.
Σας μεταφέρουμε τις τελευταίες εξελίξεις και σας συμβουλεύουμε. Οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι (Microsoft, Cisco), παρακολουθούν και μελετούν διαρκώς τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά. Παρακολουθούν τεχνολογικά σεμινάρια και έτσι μπορούν να σας ενημερώσουν με γνώσεις και εμπειρίες ώστε η εργασία σας να είναι παραγωγικότερη.
Ελέγχουμε συστηματικά πράγματα που άλλοι συχνά παραβλέπουν. Ο έλεγχος της σωστής λήψης backup των δεδομένων σας, ο έλεγχος ότι οι διαδικασίες ενημέρωσης του λογισμικού ασφαλείας των υπολογιστών και των servers γίνεται κανονικά, ο έλεγχος των logs και επιθέσεις από το Internet, είναι κάποιοι από τους ελέγχους που είναι κρίσιμοι για να είμαστε σίγουροι ότι το δίκτυό σας είναι άρτια εφοδιασμένο και ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα σενάριο καταστροφής. Αν και γνωστά τα παραπάνω, συνήθως η πλειοψηφία των υπεύθυνων μιας μηχανογράφησης τα παραμελεί καθημερινά. 

Αν επιθυμείτε να μας γνωρίσετε και να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες υποστήριξής μας επικοινωνήστε μαζί μας.


 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
 1. Παρακαλούμε συμπληρώστε στα παρακάτω πεδία τα στοιχεία σας
  και κάποιος απο την εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
 2. Ονοματεπώνυμο*
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
 3. E-mail*
  Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά το email σας
 4. Τηλέφωνο*
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνό σας.
 5. Σχόλια*
  Παρακαλούμε συμπληρώστε τον λόγο της επικοινωνίας σας.
 6. Captcha*
  Captcha   RefreshΠαρακαλούμε συμπληρώστε σωστά τα γράμματα της εικόνας.
 7.   

  

Επικοινωνία

NETFOCUS
Μουσών 4, 15341
Αγ. Παρασκευή, Αθήνα

Τηλέφωνο:
2106084071
6 γραμμές

Fax:
2106019426

E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.