NETFOCUS - Soft1 ERP
  • 1slider.png
  • 2slider.png
  • 3slide1.png

Soft1 ERP

Εάν αναζητάτε τρόπο να μειώσετε τις άσκοπα χρονοβόρες διαδικασίες, που κοστίζουν στην επιχείρησή σας χρόνο και χρήμα, το Soft1 ERP σας προσφέρει σήμερα μια μοναδική δυνατότητα:

Όχι μόνο απλοποιεί πλήθος πολύπλοκων εργασιών διαχείρισης, αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζει μοναδική ταχύτητα στην οργάνωση και τη λειτουργία της επιχείρησής σας, εξοικονομώντας χρόνο και εξασφαλίζοντας σημαντικά μεγαλύτερη παραγωγικότητα.
Το Soft1 ERP είναι ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων με ουσιαστική CRM λειτουργικότητα, χωρίς επικαλύψεις.
Οργανώνετε τις διαδικασίες και λειτουργίες της επιχείρησης με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση.
Εξασφαλίζετε τη δυνατότητα να προσαρμόζεστε στις έντονα μεταβαλλόμενες οικονομικές συνθήκες με ταχύτητα, χωρίς κλυδωνισμούς.
Επιλέγετε το πλέον σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και αυξάνετε την παραγωγικότητα σας κερδιζοντας χρόνο σε κάθε φάση αξιοποίησης της μηχανογράφησής σας.
Παίρνετε τις σωστές αποφάσεις βασισμένοι στη δύναμη που μπορεί να σας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.
Επενδύετε σε καινοτομικά, εύχρηστα εργαλεία, υιοθετείτε σύγχρονες τεχνικές και βελτιώνετε την απόδοσή σας.
Αυξάνετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης, επιλέγοντας τον κατάλληλο για εσάς λογισμικό και τον κατάλληλο συνεργάτης.
Με τη σωστή οργάνωση και τις δυνατότητες του λογισμικού εξοικονομούνται σημαντικοί πόροι και χρόνος:

1) Οι εργασίες διεκπεραιώνονται ταχύτερα και σωστότερα χάρη στην ευκολία χρήσης, στον προγραμματισμό και τον έλεγχο της ροής των εργασιών και του αποτελέσματος.
2) Οι πληροφορίες παρουσιάζονται σε μορφή που μπορούν να αξιοποιηθούν άμεσα ανάλογα με τη θέση εργασίας και συντελούν στον εντοπισμό των προβληματικών περιοχών δράσης και των ευκαιριών ανάπτυξης.
3) Η λειτουργία της εφαρμογής σαν κέντρο συντονισμού ετερόκλητων λειτουργιών και τεχνολογιών συντελεί στην πλήρη αξιοποίησή τους.
4) Η επικοινωνία με πελάτες και συνεργαζόμενα μέρη βελτιώνεται, επιταχύνεται και γίνεται αποδοτικότερη.
5) Η επιχείρηση αποκτά την ευελιξία, το δυναμισμό και τα μέσα για να αξιοποιήσει τη δράση της και να εξελιχθεί ανοδικά.

 

 Τρόπος διάθεσης

Η εξέλιξη της τεχνολογίας δημιουργεί νέους, εναλλακτικούς τρόπους για τη λειτουργία της μηχανογράφησης μιας επιχείρησης.

Σήμερα, εκτός από το παραδοσιακό μοντέλο λειτουργίας σε φυσικούς servers που είναι εγκατεστημένοι στα γραφεία της επιχείρησης, η μηχανογράφηση μπορεί να αξιοποιήσει λύσεις με virtualized servers και εναλλακτικές εκδοχές του cloud.

To Soft1 ERP προσφέρει κάθε δυνατότητα λειτουργίας, με την ευελιξία που χρειάζεται κάθε επιχείρηση ώστε να ικανοποιήσει τις μηχανογραφικές ανάγκες της με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.

Οι επιλογές αυτές περιλαμβάνουν:

Λειτουργία on-premise: Οι εφαρμογές Soft1 εγκαθίστανται σε εξοπλισμό της επιχείρησης. Η ευθύνη λειτουργίας και συντήρησης του εξοπλισμού αυτού ανήκει στην επιχείρηση. Η επιχείρηση προμηθεύεται το λογισμικό Soft1 με άδειες χρήσης ή το χρησιμοποιεί με συνδρομητική λογική και το εγκαθιστά στο δικό της εξοπλισμό. Η επιχείρηση είναι συνολικά υπεύθυνη για τη λειτουργία, συντήρηση και διαχείριση του μηχανογραφικού συστήματος (π.χ. για αναβαθμίσεις της εφαρμογής, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κλπ).

Λειτουργία στο Cloud: Η SoftOne έχει τη συνολική ευθύνη λειτουργίας των εφαρμογών Soft1 σε cloud εξοπλισμό που διαθέτει η ίδια και η επιχείρηση χρησιμοποιεί το λογισμικό ως συνδρομητική υπηρεσία. Το τίμημα της συνδρομής περιλαμβάνει και πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρει η SoftOne, όπως λειτουργία 24x7, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, διαχείριση βάσης δεδομένων κλπ. Για τη λειτουργία των εφαρμογών αξιοποιείται η προηγμένη public cloud πλατφόρμα Microsoft Windows Azure.

Software as a Service (SaaS) - Με αξιοποίηση των πρωτοποριακών cloud τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από τη SoftOne (π.χ. αρχιτεκτονική multitenancy, μηχανισμός load balancing, διαχείριση Soft1 Hypervisor κλπ.), οι επιχειρήσεις διαμοιράζονται πόρους της cloud πλατφόρμας Windows Azure για δημιουργία οικονομιών κλίμακας και μείωση λειτουργικού κόστους.

Hosted ERP (Virtual Private Cloud) - Και η εναλλακτική αυτή προσέγγιση αξιοποιεί πλήρως τις πρωτοποριακές cloud τεχνολογίες της SoftOne, με λειτουργία σε αποκλειστικής χρήσης (μη διαμοιραζόμενους) πόρους της πλατφόρμας Windows Azure, για κάθε επιχείρηση.

 

 

Κατβάστε εδώ φυλλάδιο με περισσότερα για το Soft1 ERP


Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πιό αναλυτική ενημέρωση.

 

 


 

 

 

Τα σήματα και υλικό της Softone που εμφανίζονται στο site αυτό έχουν σκοπό την μεταπώληση. Είναι νομικά κατοχυρωμένα και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Soft One Technologies A.E

 

Επικοινωνία

NETFOCUS
Μουσών 4, 15341
Αγ. Παρασκευή, Αθήνα

Τηλέφωνο:
2106084071
6 γραμμές

Fax:
2106019426

E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.